TAULES DE MULTIPLICAR

Blog Educatiu - CICLE MITJÀ

Aquí podràs trobar tota mena de feines relacionades amb els alumnes de tercer i quart
de l'escola Can Vidalet.
A més a més, els mestres també participen penjant vídeos, àudios, fotografies,
articles i comentaris.
ESPEREM LA VOSTRA PARTICIPACIÓ

ETS EL VISITANT

hit counter script

dimarts, 10 de març del 2009

ANIMACIONS CÍVIQUES


Els alumnes de 4t estan en la màxima esplendor de la creativitat. Després de realitzar el taller de civisme organitzat per l'Ajuntament d'Esplugues han volgut anar una mica més lluny. Amb la seva tutora van realitzar els guions d'unes petites històries amb el civisme com a missatge de fons. Reciclatge, una ciutat més neta, una ciutat sense contaminacions acústiques, etc. A mesura que avançava aquest treball de llengua iniciaven també la composició d'un mural a l'àrea de plàstica que serviria com a decorat. La façana de l'Ajuntament d'Esplugues i el petit parc del seu davant van ser els motius escollits pels alumnes.
A partir d'aquí van haver de treballar amb les eines TIC. La recerca d'imatges a través d'internet va resultar necessària per tal de veure amb precisió com era la façana que volien dibuixar.
Tot plegat per posar en pràctica un treball audiovisual d'animació per fotogrames. Una tècnica de treball que van visualitzar en uns curtmetratges en els que narraven històries sobre la pau (podeu trobar un article amb aquests vídeos en aquest mateix bloc). El resultat final és força curt però, de debó, que val molt la pena.

ANIMACIONS CÍVIQUES from Can Vidalet on Vimeo.



12 comentaris:

  1. M'encanta!!!!
    Es molt divertit i ames quan els Playmobils llencen les escombraries al seu contenidor sembla de veritat.Vam treballar molt.Cada segon son 24 fotos.Primer ens van dir que portessim ninots per fer l'animacio. Despres vam apuntar com ho farien i com posarien els ninots al escenari i al final o vam grabar.Ens ho vam pasar genial.

    Marc Giménez García 47^-^

    ResponElimina
  2. No se d'on treieu aquestes idees tan originals.Son molt divertides i el meu fill s'ho passa molt bé.Felicitats

    Charo mare del Marc Giménez de 4t

    ResponElimina
  3. I els mestres estem molt contents quan veiem la satisfacció que produeix el nostre treball en els alumnes. A més a més, els comentaris que fan els nens i les famílies ens animen a continuar fent noves activitats.

    ResponElimina
  4. Ha durat molt de temps pero ha sigut molt divertit.

    Dani Santos Nieto 4t

    ResponElimina
  5. Ens va costar molt! Però a valgut la pena.
    Cada segón de vídeo són 24 fotos.
    Al vídeo on els play-mobil llençaven les escombraries,hi surt el ninot que jo hi havía portat es el que llença el diari.
    Vam fer hores i hores de grabació,fotos i moviments dels "Play-mobil" perqué duri només uns segons!Però ens a agradat molt!Hem disfrutat d'una nova experiéncia.

    ResponElimina
  6. ens va costar molt!!!!!!!!!! pero a cada segon tenia que moure els ninots pero meagradad molt el que en fet

    ResponElimina
  7. M'agradaria fer una altre vegada una animació.

    Marc Giménez de 4t

    ResponElimina
  8. M'ha agradat molt el video de Plaimobil.
    Ha sigut molt guaii!!!!
    IMAN 3R

    ResponElimina
  9. El video a sigut molt guaii!!!!!
    La forma que es movia els ninos a sigut molt divertit.
    NEREA 3R

    ResponElimina
  10. M'agrada mes la Gemma perquè piga la taula

    ResponElimina
  11. Ens va costar molt, jo movia una noia amb cotxet i fins i tot em van arribar a suar les mans. Però ara dóna igual perquè estem molt contents i perquè una ONG ens vol entrevistar... Serà molt divertit aquesta entrevista!!!!!!!!

    PD:Al principi no m'ho creia que a cada segon eren 24 fotos...


    Cristina García 6è

    ResponElimina
  12. Doncs sí Cristina. Una imatge de vídeo té 24 imatges fixes (fotogrames) en cada segon de pel·lícula. La majoria de pel·lícules de cinema estan gravades amb càmeres de cine però algunes estan realitzades amb una càmera de fotografies. Per exemple: Coraline.

    Dani

    ResponElimina